asdsfafsd 5403 7217

Jak dopadla naše Jarní FIT UP! challenge?

Tři měsíce utekly rychle jako voda a náš FIT UP! tým stál opět před nelehkým úkolem. Jak vybrat vítěze mezi soutěžícími, kde bylo již od začátku vidět hodně snahy, odhodlání a měsíc co měsíc viditelné pokroky? Výsledky focení, měření, vážení a celkové vyhodnocení soutěže nám přinesly jasný výsledek. S hrdostí vám představujeme vítězku naší Jarní FIT UP! challenge, Martinu Radouchovou.

Tato sympatická 19letá vysokoškolačka se k nám přihlásila hlavně kvůli zlepšení kondice a celkového zdraví. Díky kruhovým a kardio tréninkům s našim trenérem Tomem se teď může pochlubit nejen super kondicí, ale i krásnější postavou a větším sebevědomím.

A co na challenge říká naše vítězka?

,,Byla to určitě zábava, doporučuji všem soutěž zkusit!  “ A dodala, že obrovská vděčnost patří samozřejmě našemu trenéru Tomovi Gadireddimu.

Pokud chcete vědět, čeho všeho Martina během naší challenge dosáhla, podívejte se na fotku a graf.
cčmBez názvu

Za úspěch naší Jarní FIT UP! challenge patří obrovské díky nejen vítězce a skvělé práci trenéra Toma, ale také všem soutěžícím, kteří se navzájem podporovali jako tým.

Také bychom velice rádi poděkovali našim sponzorům, kteří našim účastníkům věnovali krásné dárečky. Děkujeme společnosti Decathlon za sportovní pomůcky na cvičení, Update1 za dárkové vouchery na nákup zdravých dobrůtek, kinu CineStar za vstupenky a ateliéru Glamour Foto a paní Petře Šebestové za profesionální fotodokumentaci celé soutěže.

FIT UP! challenge se prostě vyplatí po všech stránkách. Příště můžeš být vítězem právě ty!

JE TO NA TOBĚ!