asdsfafsd 4789 7185

Vítězka FIT UP! přeměny Laura odkazuje Hejterům

Červenec proběhl jako voda as ním i naše fb soutěž “Moje FIT UP! proměna “. A to znamená, máme vítěze! Respektive vítězku, kterou se stala Laura Majeriková, naše členka ve fitness centru v Žilině.

Když se setká svědomitost s tvrdohlavostí, přicházejí výsledky. Tak tomu bylo iv případě Laury, která v průběhu půl roku poctivým přístupem a pod vedením odborného trenéra Jiřího Keketyho dosáhla svého cíle, za který si vysloužila skvělých 4190 lajků. A ty jí zase zajistily vítězství naší soutěže FIT UP! proměna.

Zeptali jsme se Laura a její přeměnu, motivaci, ale i na reakci její kritiky na facebooku, že jde o podvrh.

  • – Život před a po. Změnilo se něco?

Dokud jsem se pustila do proměny, byla nešťastná sama ze sebe, utažena a vůbec jsem se necítila dobře. Byla jsem unavená a pořád hladová. Už po prvních shozených kilech jsem na sobě viděla změny, a to nejen na postavě. Byla jsem aktivnější a měla jsem stále více energie.

  • – Kdy přišel ten zlomový bod, když sis řekla, že už něco se sebou musíš dělat?

Zlomovým bodem bylo období kolem vánočních svátků 2014, když jsem se na sebe podívala do zrcadla a uvědomila jsem si, že jsem zase tam kde jsem nechtěla být. Já jsem si to totiž celý ten rok odmítala připustit, že to s mojí figurou začíná být špatné. Jednoduše, zavírala jsem před tím oči.

Dôkaz, že jej premena je naozaj skutočná.
  • – Jak ti v tvém úsilí pomohl challenge? Jak ho hodnotíš?
Živě si pamatuji, když jsem si na facebooku všimla, že FIT UP! prohlásil letní trenérský challenge 🙂 Úplně se mi rozzářily oči a pomyslela jsem si, vau, tohle je moje šance. Musím se přihlásit! Za challenge jsem velmi vděčná zejména protože to mou proměnu neuvěřitelně urychlilo. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych ani nevěřila, jak je důležité trénovat pod dohledem odborníka, jako je náš trenér Juraj Kekety. Nikdy bych se sama nedokázala donutit do takových výkonů, jako když tě při tom trenér povzbuzuje a nenechá tě to vzdát 🙂 Nebýt Challenge, tak moje proměna by se do této fáze dostala asi až v létě 2016. A právě proto na tréninky chodím poctivě a jsem disciplinovaná. Ještě jsem nevynechala ani jeden a ani to nemám v plánu, pokud mezitím neumřu;-)
  • – Popiš nám tajemství tvé proměny.

Rozhodla som sa, že budem cvičiť 5 – 6-krát do týždňa. Veď keď som sa mohla rok obžierať, tak za trest budem pol roka makať a nepoľavím! Každý jeden tréning som si aj pekne zapísala do diára, čo som cvičila a koľko.

Rozhodla jsem se, že budu cvičit 5 – 6-krát týdně. Vždyť když jsem se mohla rok obžierať, tak za trest budu půl roku makat a nepoleví! Každý jeden trénink jsem si i pěkně zapsala do diáře, co jsem cvičila a kolik.

Dobře vím, že strava je 80% úspěchu. Juraj mi upravil jídelníček přesně na míru a já věřím, že právě v kombinaci s poctivými tréninky to tak krásně funguje 🙂

Laura pred a po svojej premen

  • – Tvoje stanovisko vůči kritice na fb, že to není zdravé nebo dokonce podvod?
Vůbec jsem nečekala, že moje přeměna zaujme tolika lidí a že bude kolem toho takový rozruch. Právě naopak, bála jsem se přihlásit, že získám sotva 100 lajků a bude to trapas: D 95% ohlasů je pozitivních a těch pár negativních, zpochybňujících reakcí extra neřeším. Myslím si, že je evidentní, že v obou případech jsem to já. Schválně jsem se vyfotila v týchž plavkách, rovněž vidět, že mobil je tentýž. Tetovat jsem se dala 30.4.2015 a kvůli pár teoriím jsem na mém profilu zveřejnila příspěvek, kde mám foto, jak mě Tater tetuje. A poslední věc byla, kam mi zmizela přebytečná kůže. Když se dokáže ženě po porodu, která nabere často i 25 kilo, dát kůže do pořádku, proč by se nemohla dát i mně? Je sice pravda, že když si rukama zmáčknu břicho, tak je vidět, že jí mám trošku nazbyt. Ale časem bude i to v pořádku. Přemýšlela jsem, že i to vyfotím nevěřícím, ale pak jsem si řekla, že ne. Já nemusím nikomu nic dokazovat. Já už jsem to nejdůležitější dokázala sama sobě, a to mi stačí 😉  
  • – Jaké kroky podniknout po skončení challenge, aby sis postavu udržela?

Nepřestanu chodit do fitness centra a nevrátím se ke starému stylu stravování. Jasné, že zhřeším, a ráda 🙂 Ale pouze příležitostně.

Stanovisko trénera Juraja Keketyho k Lauřinej promněně:

“Zda je taková proměna vůbec možná? Co se týče konkrétně Laurin případu, zhubla přes 17 kilo za více než půl roku, což je méně než tři kila měsíčně. To je ze zdravotního hlediska naprosto v pořádku, pokud hubla pod dohledem odborníka. Laura je živý příklad toho, že když se opravdu chce a dodržuje se to, na čem se s trenérem dohodnete, tak se výsledky zaručeně dostaví.”

Podle Juraje lidé, kteří pochybují o její přeměně jsou buď ti, kteří problémy s nadváhou nikdy neměli, a tak se o nic podobného nepokoušeli. Nebo ti, kteří mají problémy, ale nenabrali odhodlání to změnit. Nebo to zkusili, ale když neviděli výsledky, tak to vzdali.

Věříme, že příběh Laury a její přeměny budete i pro tebe motivací začít pracovat na svých cílech a vytrvat, dokud jejich nedosáhneš!